Bristot Caffe 1919.
Едно богато минало, което заслужава да бъде запомнено…

През 1919г. семейство Бристот за първи път започват да пекат еспресо кафе в град Белуно, Италия. Доменико Бристот дълго време се стремял да направи добро и ароматно италианско еспресо, като подбирал най-добрите сортове кафе на зърна от производителите. С течение на времето започнал да използва все по-иновативни технологии за смесване и изпичане на кафето. След дълги проучвания и експерименти той най-накрая получава това, което към което се стремял – кафе с интензивен и приятен аромат и сладък и плодов вкус, много различен от предлаганото по това време кафе.

Днес продуктите на компанията се предлагат в над петдесет страни в целия свят, но философията за стремеж към качество и съвършенство на Bristot Caffe остава непроменена. Вековните тайни умения на майсторски смески и мистериите на великото италианско еспресо, заедно с иновативен специализиран контрол, изграждат качеството на продуктите. 

Caffe Bristot e il brand е водеща компания за печене на кафе. С добре установени системи, мотивиран персонал и изключителен контрол над производствения процес, фирмата е изцяло фокусирана върху високия стандарт, подобряване на услугите и качеството, за доставяне на максимално удоволствие на клиентите си. Ние предлагаме високи стандарти, вие се наслаждавате на резултата.

Количка
There are no products in the cart!
Обща сума
0.00 лв.
Добави още продукти
0

Продукти