Bristot Caffe 1919.
Едно богато минало, което заслужава да бъде запомнено…

През 1919г. семейство Бристот за първи път започват да пекат еспресо кафе в град Белуно, Италия. Доменико Бристот дълго време се стремял да направи добро и ароматно италианско еспресо, като подбирал най-добрите сортове кафе на зърна от производителите. С течение на времето започнал да използва все по-иновативни технологии за смесване и изпичане на кафето. След дълги проучвания и експерименти той най-накрая получава това, което към което се стремял – кафе с интензивен и приятен аромат и сладък и плодов вкус, много различен от предлаганото по това време кафе.

Днес продуктите на компанията се предлагат в над петдесет страни в целия свят, но философията за стремеж към качество и съвършенство на Bristot Caffe остава непроменена. Вековните тайни умения на майсторски смески и мистериите на великото италианско еспресо, заедно с иновативен специализиран контрол, изграждат качеството на продуктите. 

Caffe Bristot e il brand е водеща компания за печене на кафе. С добре установени системи, мотивиран персонал и изключителен контрол над производствения процес, фирмата е изцяло фокусирана върху високия стандарт, подобряване на услугите и качеството, за доставяне на максимално удоволствие на клиентите си. Ние предлагаме високи стандарти, вие се наслаждавате на резултата.

Продукти

Left Menu Icon